2024 рік, 65 сторінок, 85% унікальності. Список використаних джерел містить 50 найменувань. У роботі вміщено 9 таблиць, 7 рисунків
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВІ
1.1. Поняття якості продукції та її контроль на підприємстві
1.2. Основні підходи та методи забезпечення якості продукції
1.3. Нормативно-правова база контролю якості в харчовій промисловості
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ НА ПрАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД»
2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства
2.2. Аналіз організації системи контролю якості на підприємстві
2.3. Виявлення недоліків і проблем у діючій системі контролю якості
Висновки до розділу 2
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ЯКОСТІ НА ПрАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД»
3.1. Впровадження сучасних стандартів управління якістю (ISO, HACCP)
3.2. Автоматизація процесів контролю якості продукції
3.3. Розробка програми підвищення кваліфікації персоналу з питань контролю якості
Висновки до розділу 3
Висновки
Список використаних джерел
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.