Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
600 грн

Удосконалення системи контролю якості на підприємстві (на прикладі ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»)

В наявності
600 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
65
Унікальність роботи
85%

2024 рік, 65 сторінок, 85% унікальності. Список використаних джерел містить 50 найменувань. У роботі вміщено 9 таблиць, 7 рисунків

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВІ

1.1. Поняття якості продукції та її контроль на підприємстві

1.2. Основні підходи та методи забезпечення якості продукції

1.3. Нормативно-правова база контролю якості в харчовій промисловості

Висновки до розділу 1                                                  

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ НА ПрАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД»

2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства

2.2. Аналіз організації системи контролю якості на підприємстві

2.3. Виявлення недоліків і проблем у діючій системі контролю якості

Висновки до розділу 2

РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ЯКОСТІ НА ПрАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД»

3.1. Впровадження сучасних стандартів управління якістю (ISO, HACCP)

3.2. Автоматизація процесів контролю якості продукції

3.3. Розробка програми підвищення кваліфікації персоналу з питань контролю якості

Висновки до розділу 3

Висновки

Список використаних джерел

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
65
Унікальність роботи
85%

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися