2023 рік, 92 ст. Список використаних джерел містить 30 найменування. У роботі вміщено 3 таблиці
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1.ТЕОРЕТИЧНО МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ АНАЛІЗУ ЗАПОЗИЧЕНЬ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В УКРАЇНСЬКОМУ КУЛІНАРНОМУ ДИСКУРСІ
1.1. Історичні аспекти розвитку кулінарної тематики
1.2. Лінгвістичний вимір кулінарного дискурсу в англійській мові
1.3. Україномовний кулінарний дискурс та його особливості
1.4. Особливості перекладацьких трансформацій англійських термінів в кулінарному дискурсі
1.5. Типи запозичень з англійської мови в українському кулінарному дискурсі
1.6. Специфіка використання запозичень з англійської мови в українському кулінарному дискурсі
РОЗДІЛ 2. ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ЗАПОЗИЧЕНЬ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В УКРАЇНСЬКОМУ КУЛІНАРНОМУ ДИСКУРСІ
2.1. Аналіз запозичень з англійської мови, які позначають назви страв
2.2. Аналіз запозичень з англійської мови, які позначають види термічної обробки
2.3. Аналіз запозичень з англійської мови, які позначають види посуду
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.