2024 рік, 95 ст. Список використаних джерел містить 58 найменувань. У роботі вміщено 6 рисунків та 22 таблиці
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ
1.1. Аналіз ринку послуг закладів готельно-ресторанного бізнесу в сегменті засобів розміщення
1.2. Визначення загальних засад діяльності об’єкта, що проєктується
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ 2. МОДЕЛЮВАННЯ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОЄКТОВАНОГО ОБ’ЄКТА
2.1. Формування готельних і ресторанних послуг готелю, їх характеристика
2.2. Обґрунтування та вибір процесів обслуговування в закладі готельно-ресторанного господарства
Висновки до розділу 2
РОЗДІЛ 3. ПРОЄКТНИЙ РОЗДІЛ
3.1. Проєктування приміщень готелю
3.2. Проєктування приміщень закладу ресторанного господарства
3.2.1 Моделювання виробничої системи в закладі ресторанного господарства
3.2.2 Моделювання обслуговуючої системи
3.3. Проєктування загальної площі об’єкта та поверховості будівлі
3.4. Забезпечення безпеки та якості послуг проєктованого закладу
Висновки до розділу 3
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.