Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
1 200 грн

ГОТЕЛЬ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ГАСТРОНОМІЧНИХ ТУРІВ В М.ЯРЕМЧЕ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В наявності
1 200 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
187

2024 рік, 187 ст. Список використаних джерел містить 61 найменування. У роботі вміщено 58 таблиць, 31 рисунок

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1 ІННОВАЦІЙНИЙ 

1.1 Організація гастрономічних турів – світовий та вітчизняний досвід

1.2 Обґрунтування необхідності впровадження гастрономічних турів індустрії гостинності

1.3 Сутність та характеристика гастрономічних турів

Висновки до розділу 1

РОЗДІЛ 2 МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ

2.1 Характеристика регіону, де планується розмістити підприємство та обґрунтування вибору місця будівництва

2.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг

2.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів послуг 

2.4 Визначення концептуальних засад діяльності готелю

Висновки до розділу 2

РОЗДІЛ 3 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ

3.1 Моделювання сервісно-виробничого процесу готельного підприємства

3.2 Характеристика приймально-вестибюльної групи приміщень

3.3 Характеристика житлової групи приміщень

3.4 Організація харчування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства засобу розміщення

3.4.1 Структура та характеристика закладів ресторанного господарства засобу розміщення

3.4.2 Виробнича програма підприємства харчування

3.4.3 Організація технологічного процесу виробництва кулінарної продукції

3.4.4 Характеристика процесу обслуговування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства засобу розміщення 

3.4.5 Визначення загальної площі підприємства харчування

3.5 Характеристика приміщень культурно-дозвільного призначення

3.6 Характеристика приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення

3.7 Характеристика службово-побутових та господарських приміщень засобу розміщення

3.8 Визначення загальної площі готельного підприємства, конфігурації та поверховості будівлі

Висновки до розділу 3

РОЗДІЛ 4 ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ

4.1 Розміщення готельного підприємства в містобудівній структурі

4.2 Характеристика інженерних систем засобу розміщення

4.3 Пропозиції щодо дизайну

Висновки до розділу 4

РОЗДІЛ 5. ЕКОНОМІЧНИЙ

5.1 Обґрунтування операційних доходів готелю

5.2 Планування операційних активів готелю

5.3 Розробка плану з праці готелю

5.4 Планування поточних витрат готелю

5.5 Планування операційного прибутку та визначення економічної ефективності діяльності готелю 

Висновки до розділу 5

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ

ДОДАТКИ

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
187

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися