2024 рік, 187 ст. Список використаних джерел містить 61 найменування. У роботі вміщено 58 таблиць, 31 рисунок
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1 ІННОВАЦІЙНИЙ
1.1 Організація гастрономічних турів – світовий та вітчизняний досвід
1.2 Обґрунтування необхідності впровадження гастрономічних турів індустрії гостинності
1.3 Сутність та характеристика гастрономічних турів
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ 2 МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
2.1 Характеристика регіону, де планується розмістити підприємство та обґрунтування вибору місця будівництва
2.2 Аналіз існуючого ринку готельних послуг
2.3 Дослідження контингенту потенційних споживачів послуг
2.4 Визначення концептуальних засад діяльності готелю
Висновки до розділу 2
РОЗДІЛ 3 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ
3.1 Моделювання сервісно-виробничого процесу готельного підприємства
3.2 Характеристика приймально-вестибюльної групи приміщень
3.3 Характеристика житлової групи приміщень
3.4 Організація харчування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства засобу розміщення
3.4.1 Структура та характеристика закладів ресторанного господарства засобу розміщення
3.4.2 Виробнича програма підприємства харчування
3.4.3 Організація технологічного процесу виробництва кулінарної продукції
3.4.4 Характеристика процесу обслуговування споживачів готельних послуг в закладах ресторанного господарства засобу розміщення
3.4.5 Визначення загальної площі підприємства харчування
3.5 Характеристика приміщень культурно-дозвільного призначення
3.6 Характеристика приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення
3.7 Характеристика службово-побутових та господарських приміщень засобу розміщення
3.8 Визначення загальної площі готельного підприємства, конфігурації та поверховості будівлі
Висновки до розділу 3
РОЗДІЛ 4 ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ
4.1 Розміщення готельного підприємства в містобудівній структурі
4.2 Характеристика інженерних систем засобу розміщення
4.3 Пропозиції щодо дизайну
Висновки до розділу 4
РОЗДІЛ 5. ЕКОНОМІЧНИЙ
5.1 Обґрунтування операційних доходів готелю
5.2 Планування операційних активів готелю
5.3 Розробка плану з праці готелю
5.4 Планування поточних витрат готелю
5.5 Планування операційного прибутку та визначення економічної ефективності діяльності готелю
Висновки до розділу 5
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.