2025 рік, 75 сторінок, 98% унікальності. Список використаних джерел містить 35 найменувань. У роботі вміщено 3 таблиці, 2 рисунки
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТРАДИЦІЙ, РОЗВИТКУ ТА СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙ МУСУЛЬМАНСЬКОЇ КУХНІ
1.1. Історія розвитку мусульманської кухні на території України
1.2. Вплив культурних та релігійних традицій ісламу на формування гастрономічних вподобань українців
1.3. Сучасні тенденції популяризації халяль-продуктів в Україні
1.4. Популяризація закладів харчування з мусульманською їжею в Україні
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ МУСУЛЬМАНСЬКОЇ КУХНІ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ
2.1. Загальна характеристика ресторанного бізнесу м. Івано-Франківська
2.2. Порівняльна характеристика меню та концепцій в закладах харчування м. Івано-Франківськ
2.3. Аналіз діяльності закладів харчування з мусульманською їжею та асортименту мусульманських страв м. Івано-Франківськ
Висновки до розділу 2
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ МУСУЛЬМАНСЬКОЇ КУХНІ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ
3.1. Пропозиції щодо удосконалення діяльності закладів мусульманської кухні м. Івано-Франківськ
3.2. Методи покращення обслуговування та надання додаткових послуг у закладах мусульманської кухні
3.3. Сучасні тренди розвитку мусульманської їжі в світі
Висновки до розділу 3
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.