2025 рік, 40 сторінок, 90% унікальності. Список використаних джерел містить 20 найменувань. У роботі вміщено 8 таблиць, 1 рисунок
ЗМІСТ
ВСТУП |
РОЗДІЛ 1. ДІАГНОСТИКА ОРГАНІЗАЦІЇ КЕЙТЕРИНГУ НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ ТРАНСПОРТІ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» |
1.1. Оцінка організації кейтерингу на залізничному транспорті |
1.2. Моніторинг факторів впливу на організацію кейтерингу на залізничному транспорті |
РОЗДІЛ 2. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ КЕЙТЕРИНГУ У ВАГОНІ-РЕСТОРАНІ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» |
2.1. Організаційні форми організації кейтерингу на залізничному транспорті |
2.2. Впровадження інноваційних організацій кейтерингу у вагоні-ресторані «Укрзалізниця» |
ВИСНОВКИ |
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
ДОДАТКИ |
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.