2024 рік, 55 ст. Список використаних джерел містить 40 найменувань. У роботі вміщено 6 таблиць, 8 рисунків
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ І. КЛЮЧОВІ ЕЛЕМЕНТИ УПРАВЛІННЯ СЛУЖБОЮ ДОСТАВКИ РЕСТОРАНУ «ALTBIER»
1.1. Організаційно-економічна характеристика ресторану «ALTBIER»
1.2. Аналіз особливостей функціонування служби доставки ресторану «ALTBIER» та вплив зовнішнього середовища на діяльність служби
доставки
РОЗДІЛ ІІ. Оцінка переваг та недоліків управління службою доставки та рекомендації щодо покращення ресторану "AltBier"
2.1. Переваги та недоліки існуючих підходів до управління службою доставки ресторану"AltBier"
2.2. Рекомендації щодо підвищення ефективності та якості послуг служби доставки ресторану "AltBier"
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.