2023 рік, 42 ст. Список використаних джерел містить 21 найменування. У роботі вміщено 8 таблиць
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ЦІЛЬНОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ НА ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
1.1. Принципи організації виробництва
1.2 Виробничий процес та його складові частини
1.3 Принципи організації виробничих процесів
1.4 Організація переробки молока на молочно-товарних фермах та малих підприємствах
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРЕРОБКОЮ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
2.1 Принципи управління виробництвом
2.2 Методи управління виробництвом
2.3 Структура та функції апарату управління підприємством
РОЗДІЛ 3. ПЛАНУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ЦІЛЬНОМОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
3.1 Особливості планування на підприємствах молочної промисловості
3.2 Розробка плану виробництва та реалізації цільномолочної продукції
РОЗДІЛ 4. ПЛАНУВАННЯ ВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ОЛІЇ
4.1 Планування суми капітальних вкладень
4.2 Планування витрат за виробництво продукції
4.3 Розрахунок показників економічної ефективності інженерних рішень
РОЗДІЛ 5. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ОЛІЇ
5.1 Характеристика продукту
5.2 Шляхи вдосконалення виробництва олії з коров'ячого молока
5.3 Організація виробничого циклу та поточного виробництва з метою збільшення ефективності виробництва
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.