2022 рік, 41 ст. Список використаних джерел містить 26 найменувань.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ЇЇ ОСНОВИ ТА ПОНЯТТЯ
1.1.Предмет науки управління
1.2.Визначення основних понять науки управління
1.3.Ідентифікація як засіб і мета управління персоналом
1.4 Функції системи управління персоналом
Висновки до розділу 1
РОЗДІЛ 2. ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАВОВІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБПРОДУКТ»
2.1.Основи управління персоналом ПАТ «Миронівський хлібпродукт»
2.2. Конституційно-правові засади організації системи управління персоналом в ПАТ «Миронівський хлібпродукт»
Висновки до розділу 2
РОЗДІЛ 3. ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В СУЧАСНИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ
3.1. Проблеми управління персоналом сучасної організації
3.2. Пропозиції щодо подолання наявної проблематики
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.