2024 рік, 53 ст. Список використаних джерел містить 18 найменувань. У роботі вміщено 4 рисунки, 1 таблицю
ЗМІСТ
2.1. Загальна характеристика готелю «Radisson Blu Resort Bukovel»
2.3. Характеристика основних служб готельного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel»
2.4. Аналіз виробничої програми готелю «Radisson Blu Resort Bukovel»
2.5. Аналіз організації роботи служби безпеки готельного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel»
РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА
3.1. Шляхи удосконалення процесу обслуговування в готельному підприємстві
3.2. Пропозиції щодо удосконалення організації роботи служби безпеки готельного підприємства
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.