Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
500 грн

Організація харчування в туристичному комплексі

В наявності
500 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
39

2022 рік, 39 ст. Список використаних джерел містить 12 найменувань. У роботі вміщено 5 рисунків, 8 таблиць.

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1 ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ТУРИСТИЧНОМУ КОМПЛЕКСІ

1.1 Загальна характеристика туристичного комплексу

1.2 Структура та характеристика закладів ресторанного господарства в туристичному комплексі

1.3 Розроблення харчового меню для відвідувачів туристичного комплексу

 1.4 Розробка та характеристика структурно-технологічної схеми організації харчування в туристичному комплексі

1.5 Організація роботи складського господарства туристичного комплексу

1.6  Організація роботи овочевого цеху

1.7 Організація роботи гарячого цеху

1.8 Складання графіків виходу виробничих працівників на роботу

РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ В ТУРИСТИЧНОМУ КОМПЛЕКСІ

2.1 Розробка структури обслуговування споживачів в туристичному комплексі

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ

Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
39

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net