2022 рік, 39 ст. Список використаних джерел містить 12 найменувань. У роботі вміщено 5 рисунків, 8 таблиць.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1 ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ТУРИСТИЧНОМУ КОМПЛЕКСІ
1.1 Загальна характеристика туристичного комплексу
1.2 Структура та характеристика закладів ресторанного господарства в туристичному комплексі
1.3 Розроблення харчового меню для відвідувачів туристичного комплексу
1.4 Розробка та характеристика структурно-технологічної схеми організації харчування в туристичному комплексі
1.5 Організація роботи складського господарства туристичного комплексу
1.6 Організація роботи овочевого цеху
1.7 Організація роботи гарячого цеху
1.8 Складання графіків виходу виробничих працівників на роботу
РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ В ТУРИСТИЧНОМУ КОМПЛЕКСІ
2.1 Розробка структури обслуговування споживачів в туристичному комплексі
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.