2023 рік, 28 ст. Робота включає 11 таблиць, 1 рисунок
ЗМІСТ
ВСТУП
1. Організація виробничого потоку по випуску нової продукції
1.1 Короткий опис технологічного процесу виробництва соку абрикосового
1.2 Формування раціональної структури виробничого процесу
1.3 Розрахунок планового змінного виробничого завдання потокової лінії
1.4 Розрахунок планових змінних виробничих завдань кожному робочому місцю
1.5 Розрахунок планової продуктивності та кількості обладнання по кожному робочому місцю
1.6 Розрахунок планової чисельності працівників на кожному робочому місці та розподіл робіт між виконавцями
1.7 Компонування робочих місць
2. Аналіз рівня організації виробничого процесу по випуску нової продукції
3. Організація технічного обслуговування і ремонтів потокової лінії
4. Організація системи матеріального обслуговування нового виробництва
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.