2023 рік, 50 ст. Список використаних джерел містить 36 найменувань. У роботі вміщено 3 рисунки, 7 таблиць.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФІНАНСІВ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА НАПОЇВ
1.1. Суть та складові виробництва харчових продуктів та напоїв
1.2. Джерела формування фінансових ресурсів виробництва харчових продуктів та напоїв
1.3. Особливості оподаткування виробництва харчових продуктів та напоїв
РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА НАПОЇВ
2.1. Оцінка загального стану виробництва харчових продуктів та напоїв
2.2. Оцінка фінансового стану виробництва харчових продуктів та напоїв
2.3. Аналіз оподаткування виробництва харчових продуктів та напоїв
РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ ПОКРАЩЕННЯ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГАЛУЗІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА НАПОЇВ
3.1. Іноземний досвід фінансового забезпечення галузі виробництва харчових продуктів та напоїв
3.2. Напрями підвищення ефективності виробництва харчових продуктів та напоїв
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.