2023 рік, 30 ст. Список використаних джерел містить 42 найменування.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1.1 Характеристика системи мотивації працівникиків готельно-ресторанного господарства
1.2 Особливості системи мотивації працівникиків готельно-ресторанного господарства
1.3 Форма та методи мотивації готельно-ресторанних господарств України
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТ
2.1 Загальна характеристика діяльності та структура готельно-ресторанного комплексу «ТЕРНОПІЛЬ»
2.2 Аналіз діяльності працівникиків готельно-ресторанного господарства
2.3. Діагностика системи мотивації працівників в готельно-ресторанному
2.4. Пропозиції стосовно вдосконалення системи мотивації працівників готельно-ресторанного комплексу «ТЕРНОПІЛЬ»
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.