Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
800 грн

Забезпечення безпечності та якості під час виробництва та обігу харчових продуктів у ресторані

В наявності
800 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
70

2024 рік, 70 ст. Список використаних джерел містить 65 найменувань. У роботі вміщено 14 таблиць, 4 рисунки

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. БЕЗПЕКА ТА ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ.

1.1. Огляд теоретичних положень здійснення контролю якості харчових продуктів.

1.2. Огляд нормативно-правових засад забезпечення безпечності та  якості.  

1.3. Огляд світових тенденцій забезпечення безпечності та якості під час виробництва та обігу харчових продуктів в закладі харчування.

Висновки до розділу 1

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ  «Muscat»

2.1. Техніко-економічний аналіз діяльності ресторану «Muscat »

2.2. Аналіз рівня безпечності та якості харчових продуктів ресторану «Muscat»

2.3 Аналіз технології забезпечення безпечності харчових продуктів ресторану «Muscat»

Висновки до розділу 2

РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ  В РЕСТОРАНІ «Muscat»

3.1. Пропозиції з удосконалення забезпечення безпечності виробництва.

3.2. Пропозиції з удосконалення забезпечення якості обігу харчових продуктів.  

3.3. Розрахунок економічної ефективності проекту удосконалення.

Висновки до розділу 3

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
70

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net