2024 рік, 70 ст. Список використаних джерел містить 65 найменувань. У роботі вміщено 14 таблиць, 4 рисунки
ЗМІСТ
ВСТУП |
РОЗДІЛ 1. БЕЗПЕКА ТА ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ. |
1.1. Огляд теоретичних положень здійснення контролю якості харчових продуктів. |
1.2. Огляд нормативно-правових засад забезпечення безпечності та якості. |
1.3. Огляд світових тенденцій забезпечення безпечності та якості під час виробництва та обігу харчових продуктів в закладі харчування. |
Висновки до розділу 1 |
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «Muscat» |
2.1. Техніко-економічний аналіз діяльності ресторану «Muscat » |
2.2. Аналіз рівня безпечності та якості харчових продуктів ресторану «Muscat» |
2.3 Аналіз технології забезпечення безпечності харчових продуктів ресторану «Muscat» |
Висновки до розділу 2 |
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА ТА ОБІГУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАНІ «Muscat» |
3.1. Пропозиції з удосконалення забезпечення безпечності виробництва. |
3.2. Пропозиції з удосконалення забезпечення якості обігу харчових продуктів. |
3.3. Розрахунок економічної ефективності проекту удосконалення. |
Висновки до розділу 3 |
ВИСНОВКИ |
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.