Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
800 грн

Удосконалення асортиментної політики підприємства на ринку ресторанних послуг

В наявності
800 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2023
Кількість сторінок
115

2023 рік, 115 ст. Список використаних джерел містить 64 найменування. Робота включає 11 рисунків, 54 таблиць.

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АСОРТИМЕНТНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ

1.1. Сутність маркетингової товарної політики підприємства та її складових

1.2. Методи формування асортиментної політики підприємства сфери громадського харчування

1.3. Особливості управління асортиментною політикою на підприємствах сфери громадського харчування

Висновки до розділу 1

РОЗДІЛ 2. ДІАГНОСТИКА АСОРТИМЕНТНОЇ ПОЛІТИКИ РЕСТОРАНУ «BEERJA»

2.1.Характеристика діяльності підприємства та його економічна характеристика

2.2. Аналіз ринку ресторанних послуг 

2.3. Оцінка асортименту послуг в ресторані «BeerJa»

Висновки до розділу 2

РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ АСОРТИМЕНТНОЇ ПОЛІТИКИ РЕСТОРАНУ «BEERJA»

3.1. Розроблення стратегії асортиментної політики підприємства на ринку ресторанних послуг

3.2. Обґрунтування концепції нового асортименту продукції та послуг для ресторана BeerJa 

Висновки до розділу 3

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

Детальна інформація
Рік виконання
2023
Кількість сторінок
115

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися