2024 рік, 74 ст. Список використаних джерел містить 59 найменувань. У роботі вміщено 9 рисунків та 7 таблиць
ЗМІСТ
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ КЕЙТЕРИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛІ
1.1 Теоретичні аспекти кейтерингового обслуговування в готельній індустрії
1.2 Фактори, які впливають на якість кейтерінгових послуг в готельній індустрії
1.3 Особливості організації кейтерингового обслуговування у готелях
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ КЕЙТЕРИНГОВОГО СЕРВІСУ В ГОТЕЛІ PREMIER PALACE HOTEL KYIV
2.1 Загальна характеристика готелю Premier Palace Hotel Kyiv
2.2 Аналіз кейтерингового сервісу в готелі Premier Palace Hotel Kyiv
2.3 Оцінка конкурентоспроможності кейтерінгових послуг в готелі Premier Palace Hotel Kyiv
3.1 Стратегія розробки кейтерингового сервісу для готелю Premier Palace Hotel Kyiv
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.