Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
800 грн

Розробка рекомендацій з впровадження системи кейтерінгового обслуговування в готелі

В наявності
800 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
74

2024 рік, 74 ст. Список використаних джерел містить 59 найменувань. У роботі вміщено 9 рисунків та 7 таблиць

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ КЕЙТЕРИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛІ

1.1 Теоретичні аспекти кейтерингового обслуговування в готельній індустрії

1.2 Фактори, які впливають на якість кейтерінгових послуг в готельній індустрії

1.3 Особливості організації кейтерингового обслуговування у готелях

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ КЕЙТЕРИНГОВОГО СЕРВІСУ В ГОТЕЛІ PREMIER PALACE HOTEL KYIV

2.1 Загальна характеристика готелю Premier Palace Hotel Kyiv

2.2 Аналіз кейтерингового сервісу в готелі Premier Palace Hotel Kyiv

2.3 Оцінка конкурентоспроможності кейтерінгових послуг в готелі Premier Palace Hotel Kyiv

РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ТА ВПРОВАДЖЕННЯ СТРАТЕГІЇ КЕЙТЕРИНГОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛІ PREMIER PALACE HOTEL KYIV

3.1 Стратегія розробки кейтерингового сервісу для готелю Premier Palace Hotel Kyiv

3.2 Впровадження інноваційних підходів до кейтерингового обслуговування в готелі Premier Palace Hotel Kyiv

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

ДОДАТКИ

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
74

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися