2021 рік, 92 ст. Список використаних джерел містить 61 найменування. У роботі вміщено 7 рисунків та 17 таблиць
ЗМІСТ
Вступ
Розділ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Біологічні особливості озимого ячменю
1.2. Вплив норми висіву на врожайність та якість зерна озимого ячменю
Розділ 2. УМОВИ ТА МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ
2.1. Характеристика ґрунту дослідної ділянки
2.2. Кліматична характеристика зони вирощування та гідротермічні умови в роки проведення досліджень
2.3. Завдання та методика досліджень
2.3. Агротехніка вирощування озимого ячменю в дослідах
Розділ 3. ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ВРОЖАЙНОСТІ ОЗИМОГО ЯЧМЕНЮ ЗАЛЕЖНО ВІД НОРМИ ВИСІВУ
3.1. Вплив норми висіву на польову схожість насіння озимого ячменю
3.2. Вплив норми висіву на перезимівлю і виживання рослин озимого ячменю за період вегетації
3.3. Вплив норми висіву на врожайність озимого ячменю
3.4. Структура врожаю озимого ячменю залежно від норми висіву
3.5. Вплив норми висіву на якість зерна озимого ячменю
3.6. Економічна та енергетична ефективність вирощування озимого ячменю з різними нормами висіву
Розділ 4. ОХОРОНА ПРИРОДНОГО НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА
4.1. Охорона землі
4.2. Охорона водних ресурсів
4.3. Охорона атмосферного повітря
4.4. Охорона фауни і флори
Розділ 5. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ
5.1. Аналіз стану охорони праці в
господарстві
5.2. Покращення техніки безпеки, гігієни праці і пожежної безпеки при вирощуванні озимого ячменю
5.3. Захист населення у надзвичайних ситуаціях
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ
БІБЛІОГРАФІЧНИЙ СПИСОК
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.