Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
600 грн

ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ В УКРАЇНІ

В наявності
600 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
46

2024 рік, 46 сторінок. Список використаних джерел містить 24 найменувань. У роботі вміщено 6 таблиць, 6 рисунків

ЗМІСТ

ВСТУП.. 3

РОЗДІЛ 1НАУКОВІ ПІДХОДИ ЩОДО ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ РЕСУРСНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ПОСЛУГ……..…..5

1.1. Теоретичні засади формування сфери послуг у сучасних умовах

та ефективного використання їх ресурсного потенціалу. 5

1.2. Особливості управління ресурсним забезпеченням у сфері послуг. 10

1.3. Сучасний стан та оцінка ресурсного забезпечення засобів розміщення готельно-ресторанних закладів в Україні 17

РОЗДІЛ 2УДОСКОНАЛЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ В УКРАЇНІ 22

2.1. Актуальні проблеми та перспективи розвитку ринку готельно-ресторанної індустрії в Україні 22

2.2. Застосування інноваційних підходів в готельно-ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоздатності на ринку туристичних послуг та підвищення ефективності використання його ресурсного потенціалу. 28

2.3. Перспективи розвитку готельно-ресторанних послуг на прикладі готелю «Тернопіль». 36

ВИСНОВКИ.. 41

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ   43

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
46

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися