2024 рік, 46 сторінок. Список використаних джерел містить 24 найменувань. У роботі вміщено 6 таблиць, 6 рисунків
ЗМІСТ
РОЗДІЛ 1. НАУКОВІ ПІДХОДИ ЩОДО ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ РЕСУРСНОГО
ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ПОСЛУГ
1.1. Теоретичні засади
формування сфери послуг у сучасних умовах
та ефективного використання їх
ресурсного потенціалу
1.2. Особливості
управління ресурсним забезпеченням у сфері послуг
РОЗДІЛ 2. УДОСКОНАЛЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ В УКРАЇНІ
2.1. Актуальні
проблеми та перспективи розвитку ринку готельно-ресторанної індустрії в Україні
2.3. Перспективи
розвитку готельно-ресторанних послуг на прикладі готелю «Тернопіль»
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.