2024 рік, 86 ст. Список використаних джерел містить 54 найменування. У роботі вміщено 5 таблиць
ЗМІСТ
РОЗДІЛ 1. ІСТОРІЯ ТА РОЗВИТОК КОНДИТЕРСЬКОЇ СПРАВИ В ЛЬВОВІ
1.1. Розвиток кондитерської справи в історичному контексті
1.2. Засновники та видатні кондитерські заклади минулих століть
1.3. Етапи розвитку кондитерської справи у Львові
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ У ЛЬВОВІ
2.1. Аналіз сучасних кондитерських закладів: кількість, спеціалізація, популярність
2.2. Різновиди кондитерської продукції, яку пропонують місцеві підприємства
РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ У ЛЬВОВІ
3.2. Модернізація виробництва та маркетингові стратегiї
3.3. Прогноз майбутнього розвитку кондитерської галузі у Львові та можливі шляхи покращення
Додатки
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.