2025 рік, 25 сторінок, 98% унікальності. Робота містить 10 рисунків
ЗМІСТ
1. Інформація про підприємство, його концептуальне рішення
1.1. Ознайомлення з закладом ресторанного господарства (підприємством практики)
1.2. Концептуальні рішення.
1.3. Торгові приміщення.
1.4. Види столових меблів, посуду, ресторанного текстилю, які використовуються в закладі та інноваційне обладнання, яке використовується в базовому закладі ресторанного господарства.
1.5. Технологічний процес підготовки торгівельної зали до обслуговування: 2. Особливості кухні та обслуговування
2.1. Меню.
2.2. Методи та способи обслуговування гостей.
2.3. Формений одяг.
3. Основні і додаткові послуги які надаються в базовому закладі ресторанного господарства .
4. Правила дотримання санітарних норм в закладах ресторанного господарства
5. Рекламна діяльність базового закладу ресторанного господарства:
6. Висновок
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.