2025 рік, 30 сторінок, 100% унікальності. Робота містить 16 рисунків
ЗМІСТ
1. Ознайомлення з закладом
ресторанного господарства
2 Ознайомлення з торгівельними приміщеннями для споживачів у закладі ресторанного господарства, їх призначення та характеристика
3 Ознайомлення з підсобними торгівельними приміщеннями закладу ресторанного господарства, їх призначення та характеристика
4 Ознайомлення з правами та обов’язками працівників закладу ресторанного господарства
5 Інформаційне забезпечення процесу обслуговування : меню, карти напоїв
6 Підготовка торгового залу до обслуговування гостей
7 Особиста підготовка персоналу до роботи
8 Порядок одержання і підготовка столового посуду, приборів та столової білизни
9 Попереднє сервірування столів в залежності від характеру обслуговування
10 Організація обслуговування гостей в залі ресторану. Основні елементи обслуговування
11 Послідовність подавання страв та напоїв
12 Основні способи подавання страв і закусок
13 Правила підбору та подавання напоїв до страв
14 Прибирання та заміна використаного посуду, приборів та білизни
15 Розрахунок з гостями у закладі ресторанного господарства
Висновок
Додатки
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.