2022 рік, 66 ст. Робота містить 4 рисунки, 6 таблиць, 12 використаних джерел.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНЕ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З СУБ'ЄКТОМ ГОСПОДАРЮВАННЯ ГОТЕЛЕМ «ПРЕМ’ЄР»
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СТАНУ ТА РЕЗУЛЬТАТІВ В ОКРЕМИХ СФЕРАХ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЮ «ПРЕМ’ЄР»
РОЗДІЛ 3. ЕКОНОМІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ТА ДІЯЛЬНІСТЬ СУБ'ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ
РОЗДІЛ 4. УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
РОЗДІЛ 5. УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОМ І ЛОГІСТИКОЮ
РОЗДІЛ 6. УПРАВЛІННЯ ІТ У ГОТЕЛІ «ПРЕМ’ЄР»
РОЗДІЛ 7. УПРАВЛІННЯ БУХГАЛТЕРСЬКИМ ОБЛІКОМ І ФІНАНСАМИ У ГОТЕЛІ «ПРЕМ’ЄР»
РОЗДІЛ 8. СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЮ «ПРЕМ’ЄР»
РОЗДІЛ 9. УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ГОТЕЛЮ «ПРЕМ’ЄР»
РОЗДІЛ 10. РОЗРОБКА ПЛАНУ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ГОТЕЛЮ «ПРЕМ’ЄР»
ВИСНОВОК
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.