Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
1 200 грн

Методи оцінки якості і безпечності продуктів забою свиней в умовах Петриківської лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку Дніпропетровської області

В наявності
1 200 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
61

6 таблиць, 8 рисунків. Робота вміщує 38 джерел.

Зміст

РЕФЕРАТ

АНОТАЦІЯ

ВСТУП

1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ

1.1 Організація ветеринарно-санітарної експертизи м’яса.

1.2 Продукти забою, їх цінність

1.3 Методи оцінювання якості та безпечності м’яса.

2. ВЛАСНІ ДОСЛІДЖЕННЯ

2.1. Матеріал і методи досліджень

2.2. Характеристика лабораторії ринку

2.3. Результати власних досліджень та їх аналіз

2.4. Розрахунок економічної ефективності

3. ОХОРОНА ПРАЦІ У ВЕТЕРИНАРНІЙ МЕДИЦИНІ

4. ВИСНОВКИ

5. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
61

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися