29 таблиць, 5 рисунків. Робота вміщує 44 джерела.
Зміст
ВСТУП
Розділ 1. Теоретичні основи бізнес-планування проекту сучасного ресторанного комплексу
1.1. Поняття і зміст бізнес-планування
1.2. Організація процесу бізнес-планування на підприємстві ресторанно-гостинного бізнесу
1.3. Вимоги до загальної структури бізнес-плану
РОЗДІЛ 2. ПРОЕКТ БІЗНЕС-ПЛАНУ СТВОРЕННЯ сучасного ресторанного комплексу «Сучасне харчування» в смт Авангард Одеської області
2.1. Проведення маркетингових досліджень
2.2. Розробка концепції бізнес-плану
2.3. Організаційно-виробничі витрати проекту сучасного ресторанного комплексу «Сучасне харчування»
2.4. Фінансовий план проекту
2.5. Маркетинговий план
2.6. Оцінка рентабельності проекту сучасного ресторанного комплексу
РОЗДІЛ 3. ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРОЕКТУ БІЗНЕС-ПЛАНУ СТВОРЕННЯ СУЧАСНОГО РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «СУЧАСНЕ ХАРЧУВАННЯ» В СМТ АВАНГАРД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
3.1. Критерії ефективності проекту бізнес-плану сучасного ресторанного комплексу «Сучасне харчування»
3.2. Оцінка фінансових ризиків проекту бізнес-плану
3.3. Технологічна карта проекту бізнес-плану сучасного ресторанного комплексу
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.