Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
500 грн

Формування якості та асортименту морозива

В наявності
500 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
41

2022 рік, 41 ст. У роботі вміщено 1 рисунок, 7 таблиць, 25 джерел.

ЗМІСТ

Вступ

Розділ 1. Теоретичні основи формування якості та асортименту морозива

1.1. Аналіз ринку морозива вітчизняних та закордонних виробників

1.2.  Класифікація морозива та характеристика асортименту

1.3. Чинники, що формують якість та асортимент

1.3.1. Хімічний склад та харчова і біологічна цінність

1.3.2. Вплив сировини та технологічних процесів на якість та асортимент морозива

1.3.3. Оцінка якості, вади і причини їх появи 

Розділ 2. Порівняльна характеристика якості та асортименту морозива різних виробників

2.1. Товарознавчі аспекти  формування асортименту  морозива в Україні

2.2. Організація, об’єкти та методи дослідження

2.3. Результати досліджень

Висновки та пропозиції

Список використаних джерел

Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
41

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися