2022 рік, 40 ст. Список використаних джерел містить 28 найменувань. У роботі вміщено 1 рисунок, 2 таблиці.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ РИНКУ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
1.1. Основні підходи до категорії «заклад здорового харчування»
1.2. Насиченість і характеристика ринку закладів здорового харчування в Україні
1.3. Правові засади здійснення ресторанної діяльності
РОЗДІЛ 2. ПРОЕКТУВАННЯ КАФЕ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
2.1 Структура бізнес плану проектуючого кафе
2.2. Складання меню та його оформлення
2.3. Розрахунок кількості і видів меблів для організації обслуговування у залі кафе
2.4. Розрахунок потреби у столовій білизні, посуді, приборів
2.5. Визначення чисельності і кваліфікації обслуговуючого персоналу, складання графіків виходу на роботу
РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАХОДІВ В КАФЕ
3.1. Характеристика процесу організації обслуговування в кафе
3.2. Розробка пропозицій щодо удосконалення роботи кафе
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.