Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
500 грн

УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТОМ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ НА ОСНОВІ ЛОГІСТИЧНОГО ПІДХОДУ

В наявності
500 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2020
Кількість сторінок
28

2020 рік, 28 ст. Список використаних джерел містить 27найменувань. У роботі вміщено 3 рисунки, 4 таблиці.

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧО-ЗБУТОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ НА ОСНОВІ ЛОГІСТИЧНОГО ПІДХОДУ

1.1. Сутність та особливості розвитку хлібопекарської промисловості в сучасних умовах

1.2. Загальна характеристика підприємств хлібопекарської галузі 

1.3. Методичні основи АВС-аналізу в умовах діяльності хлібопекарських підприємств

РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ І АНАЛІЗ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧО-ЗБУТОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРО-МИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ НА ЗАСАДАХ ЛОГІСТИКИ

2.1. Аналіз асортименту продукції та показників діяльності досліджуваних підприємств на основі логістичного підходу

2.2. Порівняльна характеристика рентабельності хлібопекарських підприємств

РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМИ ТА МАРКЕТИНГОВИМИ ПРОЦЕСАМИ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ  ПІДПРИЄМСТВ ЗА ДОПОМОГОЮ ЛОГІСТИЧНОГО ПІДХОДУ

3.1. Планування обсягів виробництва та збуту хлібопекарських  підприємств на засадах АВС-аналізу

3.2. Логістична стратегія оптимізації асортименту продукції  хлібопекарських підприємств

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

Детальна інформація
Рік виконання
2020
Кількість сторінок
28

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net