2025 рік, 40 сторінок, 98% унікальності. Список використаних джерел містить 15 найменувань. У роботі вміщено 21 таблиця
ЗМІСТ
1.1. Загальна характеристика бісквітних напівфабрикатів
1.2. Сучасні тенденції у виробництві бісквітних виробів
1.4. Вплив рослинних добавок на якість бісквітних напівфабрикатів
1.5. Харчова цінність, функціональні властивості та споживчі переваги продукції
2.1. Вибір сировини та її характеристика
2.2. Обґрунтування технологічної схеми виготовлення
2.3. Технологічна карта на продукт
2.4. Розрахунок виходу продукції
2.5. Оцінка якості та органолептичні характеристики готової продукції
2.6. Економічне обґрунтування доцільності впровадження удосконаленої технології
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.