Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
400 грн

Удосконалення технології виготовлення бісквітних напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини

В наявності
400 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2025
Кількість сторінок
44
Унікальність роботи
98%

2025 рік, 40 сторінок, 98% унікальності. Список використаних джерел містить 15 найменувань. У роботі вміщено 21 таблиця

ЗМІСТ

Вступ

Розділ 1. Теоретичні аспекти удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини

1.1.    Загальна характеристика бісквітних напівфабрикатів

1.2.    Сучасні тенденції у виробництві бісквітних виробів

1.3.    Хімічний склад і властивості рослинної сировини, що використовується в кондитерській промисловості

1.4.    Вплив рослинних добавок на якість бісквітних напівфабрикатів

1.5.    Харчова цінність, функціональні властивості та споживчі переваги продукції

Розділ 2. Розрахункове обґрунтування технологічного процесу виробництва удосконаленого бісквітного напівфабрикату

2.1. Вибір сировини та її характеристика

2.2. Обґрунтування технологічної схеми виготовлення

2.3. Технологічна карта на продукт

2.4. Розрахунок виходу продукції

2.5. Оцінка якості та органолептичні характеристики готової продукції

2.6. Економічне обґрунтування доцільності впровадження удосконаленої технології

Висновки

Список використаних джерел

Детальна інформація
Рік виконання
2025
Кількість сторінок
44
Унікальність роботи
98%

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися
В наявності
600 грн