Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
500 грн

Технологія виробництва Доксорубіцину

В наявності
500 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
64

2022 рік, 64 ст. Список використаних джерел містить 19найменувань. У роботі вміщено 3 рисунки, 3 таблиці.

ЗМІСТ

РЕФЕРАТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА АНТИБІОТИКІВ

1.1. Антибіотики та їх властивості

1.2. Форми випуску антибіотиків

1.3. Загальна характеристика доксоробіцину

1.4. Особливості застосування та клінічні характеристики лікарського засобу доксоробіцину

1.5. Фармакологічні властивості доксоробіцину

РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА БІОЛОГІЧНОГО АГЕНТА Streptomyces peucetius

2.1. Обґрунтування вибору біологічного агента

2.1.1.Морфолого-культуральні ознаки біологічного агента

2.1.2. Фізіолого-біохімічні властивості культури S. рeucetius

РОЗДІЛ 3. ХАРАКТЕРИСТИКА ПОЖИВНОГО СЕРЕДОВИЩА

3.1. Типи поживних середовищ

3.2. Збалансоване середовище для вирощування мікроорганізмів S. peucetius 

РОЗДІЛ 4.ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА

4.1 Опис технологічної схеми

РОЗДІЛ 5. МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ЗГІДНО ДФУ

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
64

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net