Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
600 грн

Технологічна експертиза виробництва ананасового нектару

В наявності
600 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
70

2022 рік, 70 ст. Список використаних джерел містить 12 найменувань. У роботі вміщено 2 рисунки, 26 таблиць

ЗМІСТ

ВСТУП
РОЗДІЛ 1 АНАЛІЗ РИНКУ АНАНАСОВОГО НЕКТАРУ: СИТУАЦІЯ ТА ТЕНДЕНЦІЇ
РОЗДІЛ 2 ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА АНАНАСОВОГО НЕКТАРУ
2.1 Характеристика сировини, допоміжних і пакувальних матеріалів, які використовуються для виробництва ананасового нектару
2.2 Схема та опис технологічного процесу та технологічно-транспортного обладнання виробництва ананасового нектару
РОЗДІЛ 3 ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ВИРОБНИЦТВА АНАНАСОВОГО НЕКТАРУ
3.1 Технохімічний та мікробіологічний контроль виробництва продукції
3.1.1 Завдання і функції технохімічного та мікробіологічного контролю
3.1.2 Устрій й оснащення виробничої лабораторії та організація роботи в ній
3.1.3 Контроль якості сировини, допоміжних і пакувальних матеріалів
3.1.4 Контроль технологічного процесу
3.1.5 Контроль якості готової продукції
3.1.6 Виявлення дефектів продукції
3.1.7 Виявлення фальсифікації продукції
3.2 Аналіз потенційних небезпечних чинників технології виробництва продукції та управління її безпечністю
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 
Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
70

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net