2024 рік, 45 сторінок, 80% унікальності. У роботі вміщено 6 рисунків, 6 таблиць
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ І.ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
1.1. Поняття та класифікація гастрономічного туризму
1.2. Характеристика особливостей гастрономічного туризму
1.3. Особливості формування спеціалізованого туристичного продукту гастрономічного туризму
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В ЗАХІДНІЙ УКРАЇНІ
2.1.
Гастрономічний туризм як складова туристичної індустрії регіону
2.2. Аналіз популярних гастрономічних маршрутів та подій у Західній Україні
2.3. Оцінка перспектив і викликів розвитку гастрономічного туризму
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.