2024 рік, 55 ст. Список використаних джерел містить 34 найменування. У роботі вміщено 5 рисунків
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1.1.Визначення та сутність ресторанного господарства
1.2.Основні напрями та формати ресторанного бізнесу
1.3.Класифікація закладів ресторанного господарства
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СТАНУ РЕСТОРАНУ 'ТРИ БАЖАННЯ'
2.1.Загальна характеристика ресторану
2.2.Оцінка конкурентного середовища
2.3. Оцінка якості обслуговування та меню
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА РЕСТОРАНУ 'ТРИ БАЖАННЯ'
3.1.Рекомендації щодо вдосконалення меню та сервісу
3.2.Впровадження сучасних технологій у ресторанному господарстві
3.3.Маркетингові стратегії для підвищення привабливості ресторану
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.