Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
600 грн

Сучасні напрями та формати ресторанного господарства на прикладі закладу ресторанного господарства "Три Бажання"

В наявності
600 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
55

2024 рік, 55 ст. Список використаних джерел містить 34 найменування. У роботі вміщено 5 рисунків

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1.1.Визначення та сутність ресторанного господарства

1.2.Основні напрями та формати ресторанного бізнесу

1.3.Класифікація закладів ресторанного господарства

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СТАНУ РЕСТОРАНУ 'ТРИ БАЖАННЯ'
2.1.Загальна характеристика ресторану

2.2.Оцінка конкурентного середовища

2.3. Оцінка якості обслуговування та меню

РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА РЕСТОРАНУ 'ТРИ БАЖАННЯ'
3.1.Рекомендації щодо вдосконалення меню та сервісу

3.2.Впровадження сучасних технологій у ресторанному господарстві

3.3.Маркетингові стратегії для підвищення привабливості ресторану

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
55

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net