2023 рік, 50 ст. Список використаних джерел містить 31 найменування. У роботі вміщено 3 рисунки.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
1.1. Поняття та класифікація гастрономічного туризму
1.2. Основні засади гастрономічного туризму та чинники впливу на нього
1.3. Особливості формування та впровадження туристичного продукту гастрономічного туризму
РОЗДІЛ 2 РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
2.1. Аналіз ринку гастрономічного туризму в Україні
2.2. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Туристичний оператор «Бомба-Тур»
2.3. Аналіз формування туристичних продуктів гастрономічного туризму ТОВ «Туристичний оператор «Бомба-Тур»
РОЗДІЛ 3 ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
3.1. Проблеми розвитку гастрономічного туризму в Україні
3.2. Шляхи покращення розвитку гастрономічного туризму в країні
3.3. Розробка нового туристичного продукту гастрономічного туризму
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.