2022 рік, 40 ст. Список використаних джерел містить 31 найменування. Робота містить 8 рисунків, 12 таблиць.
ЗМІСТ
1 ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СТРАВ З ОВОЧІВ ПІДВИЩЕНОЇ
БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
1.2.1. Рецептури та технології страв з овочів
підвищеної біологічної цінності
1.2.2. Аналіз рецептурного складу страв з овочів
підвищеної біологічної цінності
1.3 Аналіз асортименту страв з овочів в етнічних кухнях країн близького та
дальнього зарубіжжя
1.4 Аналіз асортименту картопляних крокетів в кафе «ЕнСалада»
2 РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КАРТОПЛЯНИХ КРОКЕТІВ ПІДВИЩЕНОЇ
БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
2.2 Апробація технології в реальних умовах
2.6 Опис дизайну подавання та оформлення картопляних
крокетів підвищеної біологічної цінності
2.7 Порівняльний аналіз харчової, енергетичної
цінності картопляних крокетів аналогу і форми
3 ВПРОВАДЖЕННЯ РОЗРОБЛЕНОЇ СТРАВИ У ВИРОБНИЦТВО КАФЕ
«ЕНСАЛАДА»
3.3 Розробка технологічної документації на
картопляних крокетів підвищеної біологічної цінності
ЗМІСТ
1 ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СТРАВ З ОВОЧІВ ПІДВИЩЕНОЇ
БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
1.2.1. Рецептури та технології страв з овочів
підвищеної біологічної цінності
1.2.2. Аналіз рецептурного складу страв з овочів
підвищеної біологічної цінності
1.3 Аналіз асортименту страв з овочів в етнічних кухнях країн близького та
дальнього зарубіжжя
1.4 Аналіз асортименту картопляних крокетів в кафе «ЕнСалада»
2 РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КАРТОПЛЯНИХ КРОКЕТІВ ПІДВИЩЕНОЇ
БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
2.2 Апробація технології в реальних умовах
2.6 Опис дизайну подавання та оформлення картопляних
крокетів підвищеної біологічної цінності
2.7 Порівняльний аналіз харчової, енергетичної
цінності картопляних крокетів аналогу і форми
3 ВПРОВАДЖЕННЯ РОЗРОБЛЕНОЇ СТРАВИ У ВИРОБНИЦТВО КАФЕ
«ЕНСАЛАДА»
3.3 Розробка технологічної документації на
картопляних крокетів підвищеної біологічної цінності
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.