Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
500 грн

Розширення асортименту страв з овочів підвищеної біологічної цінності

В наявності
500 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
40

2022 рік, 40 ст. Список використаних джерел містить 31 найменування. Робота містить 8 рисунків, 12 таблиць.

ЗМІСТ

ВСТУП.. 4

1 ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СТРАВ З ОВОЧІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ 7

1.1 Історична довідка щодо появи страви картопляні крокети, назви, розвитку, вдосконалення у перебігу історичного розвитку. 7

1.2 Особливості приготування картопляних крокетів  у класичній кухні. Асортимент, технологія приготування, особливості подавання. 11

1.2.1. Рецептури та технології страв з овочів підвищеної біологічної цінності 11

1.2.2. Аналіз рецептурного складу страв з овочів підвищеної біологічної цінності 14

1.3 Аналіз асортименту страв з овочів  в етнічних кухнях країн близького та дальнього зарубіжжя. 16

1.4 Аналіз асортименту картопляних крокетів  в кафе «ЕнСалада». 19

Висновки за розділом: 19

2 РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КАРТОПЛЯНИХ КРОКЕТІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ 21

2.1 Теоретичне обґрунтування доцільності та перспективності розробки картопляних крокетів підвищеної біологічної цінності. Теоретичні дослідження. 21

2.2 Апробація технології в реальних умовах. 22

2.3 Розробка проекту рецептурного складу картопляних крокетів підвищеної біологічної цінності, опис технології 25

2.4 Моделювання технологічної схеми виготовлення картопляних крокетів підвищеної біологічної цінності 26

2.5 Складання карти технологічного процесу виготовлення картопляних крокетів підвищеної біологічної цінності 27

2.6 Опис дизайну подавання та оформлення картопляних крокетів підвищеної біологічної цінності 29

2.7 Порівняльний аналіз харчової, енергетичної цінності картопляних крокетів аналогу і форми. 30

3 ВПРОВАДЖЕННЯ РОЗРОБЛЕНОЇ СТРАВИ У ВИРОБНИЦТВО КАФЕ «ЕНСАЛАДА». 32

3.1 Мотивація адаптації страви до впровадження у кафе «ЕнСалада»  картопляних крокетів підвищеної біологічної цінності 32

3.2 Моделювання технологічного процесу виробництва картопляних крокетів підвищеної біологічної цінності 32

3.3 Розробка технологічної документації на картопляних крокетів підвищеної біологічної цінності 34

ВИСНОВКИ.. 36

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
40

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися
В наявності
500 грн