2024 рік, 39 ст. Список використаних джерел містить 21 найменування. У роботі вміщено 2 рисунки, 3 таблиці
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ ПРОЦЕСНОГО УПРАВЛІННЯ
1.1 Ключові принципи, моделі, методи процесного управління.
1.2. Раціональне застосування системи процесного управління.
Висновки до розділу 1.
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОЦЕСНОГО УПРАВЛІННЯ КОМПАНІЇ MCDONALD'S
2.1. Характеристика організаційно-економічної діяльності McDonald's.
2.2 Аналіз поточних процесів в McDonald's, включаючи замовлення, виробництво, обслуговування та управління запасами.
2.3 Ідентифікація ключових об'єктів управління, що підлягають оптимізації.
2.4. Дослідження конкурентоспроможності компанії McDonald's, та оцінка перспектив її розвитку.
Висновки до розділу 2
РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО РОЗРОБКИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСАМИ У КОМПАНІЇ «MCDONALD’S».
3.1. Рекомендації щодо впровадження системи управління процесами у компанії «McDonald's».
3.2. Характеристика плану реалізації бізнес-ідей: організаційна, технологічно-ресурсна, кадрова сторони проекту.
Висновки до розділу 3
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.