В наявності
400 грн
Характеристики:
(дивитися всі)
Рік виконання
2025
Кількість сторінок
40
Унікальність роботи
95%
2025 рік, 40 сторінок, 95% унікальності. Список використаних джерел містить 18 найменувань
ЗМІСТ
РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА БАРІВ
1.1. Класифікація типів за видами та класами
1.2. Підготовка продукції бару до реалізації
РОЗДІЛ ІІ ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ У БАРІ
2.1. Форми та методи обслуговування відвідувачів у барі
2.1. Зустріч відвідувачів та порядок приймання замовлень
РОЗДІЛ ІІІ ПРАВИЛА ПОДАВАННЯ ПРОДУКЦІЇ БАРУ
3.1. Асортимент продукції бару різного типу
3.1. Новітні технології у барному обслуговуванні
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Детальна інформація
Рік виконання
2025
Кількість сторінок
40
Унікальність роботи
95%
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.