2022 рік, 31 ст. Список використаних джерел містить 26 найменувань. У роботі вміщено 2 рисунки, 4 таблиці.
ЗМІСТ
Вступ
Розділ 1. Класифікація продуктів харчування
1.1. Класифікація продуктів харчування за агрегатним станом. Радіаційне забруднення харчових продуктів і методи контролю.
Розділ 2. Типи і характер забруднення. Види харчових забруднюючих речовин
2.1. Забруднення харчових продуктів нітратами
2.2. Забруднення продуктів харчування радіонуклідами. Вміст радіонуклідів у харчових продуктах
Розділ 3. Природний радіаційний фон. Сучасні стандарти. Шляхи надходження радіонуклідів у продовольчу сировину і харчові продукти. Методи контролю за вмістом радіонуклідів у продуктах харчування
3.1. Природний радіаційний фон. Сучасні стандарти
3.2. Шляхи надходження радіонуклідів у продовольчу сировину і харчові продукти
3.3. Методи контролю за вмістом радіонуклідів у продуктах харчування
Розділ 4. Аналіз отриманих результатів. Забруднення радіонуклідів, на прикладі, молока, сардельки, ковбаси (салямі) і моркви
Висновок
Список використаних джерел
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.