Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
500 грн

Радіаційне забруднення продовольчої сировини та харчових продуктів

В наявності
500 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
31

2022 рік, 31 ст. Список використаних джерел містить 26 найменувань. У роботі вміщено 2 рисунки, 4 таблиці.

ЗМІСТ

Вступ

Розділ 1. Класифікація продуктів харчування

1.1. Класифікація продуктів харчування за агрегатним станом. Радіаційне забруднення харчових продуктів і методи контролю.                                

Розділ 2. Типи і характер забруднення. Види харчових забруднюючих речовин

2.1. Забруднення харчових продуктів нітратами

2.2. Забруднення продуктів харчування радіонуклідами. Вміст радіонуклідів у харчових продуктах                                    

Розділ 3. Природний радіаційний фон. Сучасні стандарти. Шляхи надходження радіонуклідів у продовольчу сировину і харчові продукти. Методи контролю за вмістом радіонуклідів у продуктах харчування

3.1. Природний радіаційний фон. Сучасні стандарти

3.2. Шляхи надходження радіонуклідів у продовольчу сировину і харчові продукти

3.3. Методи контролю за вмістом радіонуклідів у продуктах харчування

Розділ 4. Аналіз отриманих результатів. Забруднення радіонуклідів, на прикладі, молока, сардельки, ковбаси (салямі) і моркви

Висновок

Список використаних джерел


Детальна інформація
Рік виконання
2022
Кількість сторінок
31

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net