Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
700 грн

Проєктування ресторану на 80 місць

В наявності
700 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
45

2024 рік, 45 ст. Список використаних джерел містить 45 найменувань. У роботі вміщено 3 рисунки, 17 таблиць

ЗМІСТ

ВСТУП

Розділ 1. МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ

1.1 Об’єкти та методи дослідження

1.2.1 Визначення об'єктів і методів дослідження 

1.2.2 Схема системних досліджень

1.3 Розроблення рецептур і технології нової продукції

1.3.1 Аналіз рецептурного складу та технології страви-аналогу

1.3.2 Розроблення рецептури і технології нової продукції

1.3.3 Розроблення технологічних карток і схем. Визначення показників

якості розроблених страв

Розділ 2. ПРОЕКТНИЙ

2.1. Проектування виробничого процесу на основі структурно-технологічної схеми

2.2 Розроблення виробничої програми підприємства

2.3 Об’ємно-планувальне і конструктивне рішення підприємства

РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ

3.1. Організація виробництва

3.2. Організація обслуговування

3.3. Рекламне забезпечення діяльності підприємства

 РОЗДІЛ 4. АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНИЙ

4.1. Характеристика архітектурно-будівельних рішень

Висновки і пропозиції

Список використаних джерел

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
45

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися