2024 рік, 45 ст. Список використаних джерел містить 45 найменувань. У роботі вміщено 3 рисунки, 17 таблиць
ЗМІСТ
Розділ 1. МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ
1.1 Об’єкти та методи дослідження
1.2.1 Визначення об'єктів і методів дослідження
1.2.2 Схема системних досліджень
1.3 Розроблення рецептур і технології нової продукції
1.3.1 Аналіз рецептурного складу та технології страви-аналогу
1.3.2 Розроблення рецептури і технології нової продукції
1.3.3 Розроблення технологічних карток і схем. Визначення показників
якості розроблених страв
Розділ 2. ПРОЕКТНИЙ
2.1. Проектування виробничого процесу на основі структурно-технологічної схеми
2.2 Розроблення виробничої програми підприємства
2.3 Об’ємно-планувальне і конструктивне рішення підприємства
РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ
3.2. Організація обслуговування
3.3. Рекламне забезпечення діяльності підприємства
РОЗДІЛ 4. АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНИЙ
4.1. Характеристика архітектурно-будівельних рішень
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.