2019 рік, 44 ст. Список використаних джерел містить 35 найменувань. У роботі вміщено 6 рисунків, 5 таблиць.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПРОФЕСІЙНОГО ПІДБОРУ КАДРІВ
1.1. Трактування терміну «професійний підбір кадрів»
1.2. Традиційні та новітні методи професійного підбору кадрів
1.3. Професійний підбір кадрів як запорука успішної діяльності
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОФЕСІЙНОГО ПІДБОРУ КАДРІВ НА ПАТ «КИЇВХЛІБ»
2.1. Загальні відомості про підприємство
2.2. Дослідження організації професійного підбору кадрів
2.3. Оцінювання ефективності професійного підбору персоналу на підприємстві
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ПІДБОРУ КАДРІВ НА ПАТ «КИЇВХЛІБ»
3.1. Проблематика професійного підбору кадрів на ПАТ «Київхліб»
3.2. Шляхи вдосконалення професійного підбору кадрів на ПАТ «Київхліб»
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.