2022 рік, 42 ст. Список використаних джерел містить 20 найменувань. У роботі вміщено 7 рисунків.
ЗМІСТ
ВСТУП
Розділ 1. ЗАКОНОДАВЧА БАЗА ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ З ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ БАРАНИНИ
1.1. Нормативи та їх значення при проектуванні
1.2. Загальні положення із Відомчих норм технологічного проектування
1.3. Фактори, які впливають на життєдіяльність тварин (будівля, технологія, годівля, гігієна, механізація трудомістких процесів)
Розділ 2. МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ КУРСОВОГО ПРОЕКТУ
2.1. Вихідні дані на курсовий проект
2.2. Формули та методика розрахунків
Розділ 3. ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН ПІДПРИЄМСТВА
Розділ 4. ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКТІВ І ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
4.1. Циклічність технологічних процесів за умов виробництва продуктів і продукції тваринництва
4.2. Утримання та обґрунтування розміщення тварин у проектній будівлі
Розділ 5. ОТРИМАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ
Розділ 6. ТЕХНОЛОГІЯ ОБРОБКИ ТВАРИННИЦЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ
6.1. Підготовка сировини до реалізації та транспортування
6.2. Вимоги до проектно-технологічних рішень та технологічні схеми переробки
6.3. Продуктовий розрахунок
6.4. Техніко-економічний ефект виробництва готового продукту
Розділ 7. ОХОРОНА ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.