2022 рік, 36 ст. Список використаних джерел містить 20 найменувань. У роботі вміщено 11 таблиць, 1 рисунок.
ЗМІСТ
ВСТУП |
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ І ПЛАНУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР |
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОСПОДАРСТВА |
2.1. Юридичний статут ПРАТ "Зелений Гай" та органи управління |
2.2. Основні економічні показники діяльності ПРАТ "Зелений Гай" |
РОЗДІЛ 3.ОЦІНКА ОРГАНІЗАЦІЇ І ПЛАНУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ТА ЗАХОДИ ПО ЇХ ПОКРАЩЕННЮ У ПРАТ "ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ" |
3.1. Методика складання технологічних карт вирощування і збирання сільськогосподарських культур |
3.2. Планування та організація виробництва сільськогосподарських культур |
3.3. Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємства та інноваційні технології у виробництві сільськогосподарських культур та особливості їхнього впровадження |
ВИСНОВКИ |
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.