2025 рік, 45 сторінок, 98% унікальності. Список використаних джерел містить 25 найменувань. У роботі вміщено 8 таблиць
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ КАФЕ-КАВ’ЯРНІ-ЧИТАЛЬНІ
1.1. Сутність та особливості формату кафе-кав’ярні-читальні
1.2. Види та концепції кафе-кав’ярень-читалень
1.3. Сучасні тенденції розвитку кафе-кав’ярень-читалень
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОРГАНІЗАЦІЇ КНИГАРНІ-КАВ’ЯРНІ «СТАРОГО ЛЕВА»
2.1. Дослідження цільової аудиторії та
конкурентного середовища закладу
2.2. Аналіз матеріально-технічної бази та послуг закладу
2.3. Особливості формування асортименту та організації концепції обслуговування
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ КНИГАРНІ-КАВ’ЯРНІ «СТАРОГО ЛЕВА»
3.1 Основні напрями розвитку закладу ресторанного господарства
3.2. Розробка сучасної концепції організації обслуговування споживачів в закладі
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.