2025 рік, 38 сторінок, 90% унікальності. Список використаних джерел містить 15 найменувань. У роботі вміщено 1 рисунок, 9 таблиць
ЗМІСТ
РОЗДІЛ 1.
ХАРАКТЕРИСТИКА РЕСТОРАНУ ПЕРШОГО КЛАСУ
1.1 Характеристика
ресторану першого класу, як типу закладу ресторанного господарства
1.2 Основні ознаки класифікації
закладу ресторанного господарства
1.3 Загальні вимоги
та правила роботи ресторану першого класу
1.4 Організація
обслуговування у ресторані першого класу
РОЗДІЛ 2.
ХАРАКТЕРИСТИКА ГАРЯЧОГО ЦЕХУ
2.1 Особливості
виробничої структури закладу
2.2 Призначення,
асортимент продукції та вимоги до розміщення цеху
2.3 Структура та
організація ліній, ділянок, робочих місць
2.4 Організація праці
та режим роботи цеху
РОЗДІЛ 3.
ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ
3.1 Розрахунок денної
кількості споживачів
3.2 Визначення денної
кількості страв та напоїв закладу. Складання виробничої програми закладу
3.3 Організація
роботи в гарячому цеху
3.3.1 Складання
виробничої програми цеху
3.3.2 Організація
робочих місць в цеху
3.3.3 Розрахунок
виробничого персоналу
3.3.4 Розробка
графіка виходу на роботу
РОЗДІЛ 4. СХЕМА
РОЗМІЩЕННЯ ОБЛАДНАННЯ ЦЕХУ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.