2024 рік, 62 ст. Список використаних джерел містить 20 найменувань. У роботі вміщено 11 таблиць
ЗМІСТ
ВСТУП |
РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА |
1.1 Природно-кліматичні умови і місце розташування підприємства |
1.2 Склад і структура сільськогосподарських угідь |
1.3 Наявність і ефективність використання трудових ресурсів |
1.4 Забезпеченість засобами виробництва та ефективність їх використання |
1.5 Спеціалізація підприємства |
1.6 Ефективність діяльності підприємства |
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ В ГАЛУЗІ РОСЛИННИЦТВА |
2.1 Аналіз стану галузі рослинництва |
2.2 Організація робочих місць: обладнання, оснащення, обслуговування |
2.3 Форми організації оплати праці |
2.4 Умови праці, режим праці та відпочинок |
2.5 Організація основних виробничих процесів при виробництві продукції рослинництва |
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ В ГАЛУЗІ РОСЛИННИЦТВА ПІДПРИЄМСТВА |
ВИСНОВКИ |
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.