2022 рік, 45 ст. Список використаних джерел містить 20 найменувань.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОБСЛУГОВУВАННЯ СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ У РЕСТОРАНАХ
1.1 Класифікація та загальні вимоги до організації ділових, культурних, громадських і спортивних заходів
1.2 Характеристика закладу, де здійснюється організація обслуговування святкових заходів
1.3 Характеристика контингенту споживачів, особливості його попиту
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ У РЕСТОРАНІ ПРИ ГОТЕЛІ «MARIA GARDEN» В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ
2.1 Загальна характеристика закладу
2.2 Аналіз організації обслуговування святкових заходів у ресторані при готелі «Maria Garden» в Івано-Франківську
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ У РЕСТОРАНІ ПРИ ГОТЕЛІ «MARIA GARDEN» В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ
3.1 Недоліки в організації обслуговування святкових заходів
3.2 Пропозиції удосконалення організації обслуговування
ВИСНОВКИ
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.