Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
600 грн

Організація обслуговування бенкетів на прикладі ресторану «Францішек Ромашкан»

В наявності
600 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2025
Кількість сторінок
55
Унікальність роботи
90%

2025 рік, 55 ст. Список використаних джерел містить 21 найменування. У роботі вміщено 3 рисунки, 23 таблиці

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ БЕНКЕТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

1.1. Сутність та види бенкетів у ресторанному бізнесі

1.2. Організаційні моделі обслуговування бенкетів

1.3. Основні вимоги до ресторанного сервісу під час проведення бенкетів

1.4. Роль менеджменту та маркетингу у формуванні бенкетних пропозицій

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «ФРАНЦІШЕК РОМАШКАН» У СФЕРІ БЕНКЕТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

2.1. Історія, концепція та особливості ресторану

2.2. Аналіз конкурентних переваг та позиціонування закладу

2.3. Меню та особливості гастрономічних пропозицій для бенкетів

2.4. Організація праці персоналу та стандарти обслуговування

РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ПРОЕКТУ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТУ НА 50 ПЕРСОН З НАГОДИ ТВОРЧОГО ВЕЧОРА ПОЕТА-ПІСНЯРА

3.1. Пропозиції щодо організації та планування бенкету

3.2 Розробка меню бенкету

3.3. Розрахунок потреби у матеріально-технічних ресурсах

3.4. Розрахунок потреби у кадрових ресурсах

3.5. Складання плану обслуговування гостей

3.6. Презентація проекту

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ  

Детальна інформація
Рік виконання
2025
Кількість сторінок
55
Унікальність роботи
90%

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися