2024 рік, 42 ст. Список використаних джерел містить 20 найменувань. У роботі вміщено 5 рисунків, 4 таблиці
ЗМІСТ
Розділ 1. Теоретичні основи організації банкетного обслуговування на честь Дня народження
1.1. Особливості банкетного обслуговування на честь Дня народження
1.2. Стандарти якості обслуговування на банкетах
1.3. Основні принципи обслуговування даного заходу у ресторані
Розділ 2. Планування та підготовка до обслуговування банкету – Дня народження
2.1. Підготовка приміщення та оформлення банкетного залу на честь Дня народження
2.2. Підбір меню для банкету: врахування побажань клієнта та особливостей гостей
2.3. Матеріально-технічне забезпечення заходу
Розділ 3. Організація та проведення банкету до Дня народження
3.1. Розробка меню та організація зали для проведення банкету
3.2. Сервіс та обслуговування гостей: подача страв, особливості подачі напоїв
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.