2019 рік, 46 ст. Список використаних джерел містить 31 найменування. У роботі вміщено 10 рисунків, 6 таблиць.
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-ПОНЯТІЙНИЙ АСПЕКТ ОРГАНІЗАЦІЇ ЯК ВІДКРИТОЇ СИСТЕМИ
1.1. Поняття організації як відкритої системи
1.2. Еволюція досліджень організації як відкритої системи
1.3. Моделі організації як відкритої системи та її значення
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНОГО СТАНУ ОРГАНІЗАЦІЇ ЯК ВІДКРИТОЇ СИСТЕМИ НА ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБПРОДУКТ»
2.1. Загальні відомості про діяльність підприємства
2.2. Фінансово-економічний аналіз діяльності ПАТ «Миронівський хлібпродукт»
2.3. Аналіз організації як відкритої системи на прикладі ПАТ «Миронівський хлібпродукт»
РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ ЯК ВІДКРИТІЙ СИСТЕМІ
3.1. Проблематика організації як відкритої системи
3.2. Пропозиції щодо покращення організації як відкритої системи
ВИСНОВОК
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТОК
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.