Меню
Наша адреса: м. Вінниця
м. Вінниця
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
600 грн

Організація харчування в мотелі

В наявності
600 грн
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
40

2024 рік, 40 ст. Список використаних джерел містить 20 найменувань. У роботі вміщено 5 таблиць

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ I. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА МОТЕЛЮ

1.1 Характеристика мотелю та його закладів ресторанного господарства 

1.2 Структура та склад приміщень підприємств харчування

1.3 Організація роботи складського господарства та виробничих цехів

РОЗДІЛ II. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА МОТЕЛЮ

2.1 Технологічний процес обслуговування споживачів

2.2 Методи та форми обслуговування в закладах ресторанного господарства

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

Детальна інформація
Рік виконання
2024
Кількість сторінок
40

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

1. Перейдіть у пункт меню "Контакти"
2. Заповніть запропоновану форму, зазначивши тему та вид роботи.
3. Очікуйте відповіді від менеджера найближчим часом
або
1. Напишіть нам на пошту тему вашої роботи і наш менеджер найближчим часом зорієнтує Вас по вартості та термінах виконання. Наша пошта: оkstudent@ukr.net

Ви дивилися